Etichete

sâmbătă, 11 februarie 2012

Serious Sam 3,actiune dezlantuita!


In caz ca sunteti la fel ca toata lumea,adica inzapeziti la casele voastre iar facebook-ul sau sau messengerul nu va mai plac sau aveti chef si de altceva eu va recomand un joc de super actiune numit Serious Sam 3.
  Aud mereu in topicuri pe diferite site-uri cum gameri infocati ai acestui joc au stricat nu stiu cate mouse-uri la acest joc si poate au dreptate pentru ca jocul de tip Serious Sam este  incredibil sangeros si are foarte multa actiune.Eu unul l-am incercat acum ceva vreme si practic apasam ca nebunul pe mouse incercand sa termin acei monstri cat mai repede.Este un joc foarte antrenant de actiune si char va spun cand nu aveti ce face pentru a va omori timpul din cauza zapezii de afara ,omorati-l cu ajutorul "prietenului" Serious Sam.
  Bun ,acum poate veti zice:" OK,jocul e bun ca sa imi omor timpul dar am un PC destul de bun ca sa ruleze jocul pe el?"
  Raspunsul este da! Nu iti trebuie un PC de milioane de dolari pentru a juca Serious Sam 3. Mai jos aveti cerintele de sistem ale jocului:
 


   -Sistem de operare:Windows XP(SP2 sau SP3)
   
   -CPU:Intel dual-core sau AMD cu frecventa de minim 2.0 GHz


   -HDD:4 GB


   -GFX:Nvidia GeForce 7800/7900/8600 series sau Ati Radeon X1900


   -DirectX 9.0c


   -Ram:1GB




 Acestea au fost cerintele de sistem ale jocului pentru a sti daca se potriveste PC-ului vostru si tin sa va atrag atentia ca acestea sunt cerinte de sistem MINIME.
 Mai jos aveti un link catre cateva videoclipuri de gameplay ale jocului si un videoclip cu tralierul de lansare a acestuia.
                                                                                                            
                                                                 http://www.youtube.com/watch?v=KMpiLLPWaN0


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu