Etichete

duminică, 5 februarie 2012

Project Fiona-prima tableta de gaming din lume

 Imi pare rau ca astazi nu vom vorbiu despre un un joc asa cum v-am promis in postarea anterioara,insa va voi arata un gadget inedit care a impresionat cu circa o luna in urma la CES,cel mai mare targ de tehnologie care s-a aflat in perioada de desfasurare acum o luna intre 10-13 ianuarie.
 Gadgetul se numeste Project Fiona,si este prima tableta dedicata incitantelor jocuri pentru PC.Aceasta tableta nu este un normala ,ea prezinta pe ambele parti ,gamepad-uri integrate in special pentru a spori experienta de gaming.

 Echipata cu un procesor Intel core i7,tableta este facuta sa reziste fara probleme jocurilor noi,populare care ar solicita in mod normal PC-urile.Sistemul de operare al Project Fiona este cu siguranta cea mai noua versiune a windows 7,asteptand ca in viitor sa dispuna si de mult asteptatul windows 8.Tableta are un ecran de aprox. 10 inch cu o rezolutie de 1280 x 800.Tot despre ecranul tactil va pot spune ca este unul potrivit jocurilor de tipul ...."hardcore" ,pentru cei care isi petrec mult timp in lumea jocurilor omorand inamici sa facand curse cu masina,deci este un ecran pentru multe tipuri de joc.
  Tableta nu va fi lansata mai tarziu de sfarsitul anului acesta ,din cate stiu,si nu va costa mai mult de 1000 de dolari si va spun sincer ca si eu as vrea din tot sufletul sa o iau,caci mi se pare o tableta care chiar te duce la urmatorul nivel de gaming.
   Mai jos aveti un videoclip cu primul hands-on la aceasta incredibila tableta.








Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu