Etichete

miercuri, 8 februarie 2012

Huawei Ascend P1 S,se poate mai subtire?

  
Am auzit din spuse despre acest telefon si cand m-am uitat la un videoclip despre el m-au surprins caracteristicile sale si mai ales  ca este cel mai subtire telefon din urma depasind modelul Motorola Droid Razr de 7,1 mm.Ascend P1 S are o grosime de  6,7 mm si o greutate de circa 130 grame.
 Smartphonul este unul extraordinar ,caracteristicile sunt uimitoare : procesorul quad-core cu o frecventa de 1,5 GHz ,camera de 8 MP,ca sa nu mai zic de ecranul Super AMOLED -Corning Gorilla.Si multe altele:Memoria ROM de 4 Gb ,slot de card microSD,conectivitate 3G,Wi-Fi,Bluetooth 3.0 si memorie RAM de 1Gb.
  Telefonul nu a fost lansat dar abia astept sa aflu pretul pentru ca sunt foarte curios sa aflu cat costa un telefon asa de tare cu caracteristici uimitoare.Cei de la Huawei au uimit cu acest telefon uimitor de subtire la CES 2012,chiar daca nu aveam asteptari mari de la ei.
  Exista si o varianta Ascend P1 a acestui telefon care esti putin mai groasa (0,7 mm),dar la fel nu este inca disponibila inca in magazine.
   Mai jos aveti ca de obicei o scurta galerie cu fotografii ale acestor telefoane si un Hands-On la Ascend P1 S dar si videoclipul celor de la Huawei.










Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu